Sinji Play
Sinji Play Stick & Brick flexibele tape | Big Flex Fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Stick & Brick flexibele tape: Geeft een nieuwe dimensie aan bouwen met bouwblokjes!

Hét product waar we allemaal zo lang op hebben gewacht, zelfs als volwassene. Haal de opbergboxen vol gekleurde blokjes maar weer tevoorschijn! De Sinji Play Stick & Brick geeft de ultieme vrijheid om naar hartenlust te bouwen, zelfs op gebogen oppervlakten. Compatibel met o.a. LEGO®, Mega Bloks® en Kre-O®.
Kinderen kleuren letterlijk buiten de lijntjes en waarom zouden we ze tegenhouden? Creativiteit moet gestimuleerd worden! Daarom introduceren wij de Sinji Play Stick & Brick: flexibel, herbruikbaar tape met de wereldberoemde bouwsteennopjes. Aan dit tape beleeft het hele gezin gegarandeerd uren speelplezier. Creaties bouwen op platte basisplaten krijgt zo een compleet nieuwe dimensie!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

Sinji Play Stick & Brick flexibele tape: Geeft een nieuwe dimensie aan bouwen met bouwblokjes!

Ontdek de vele toepassingen van dit flexibele tape.Bouwen met bouwblokjes van LEGO® Mega Bloks® of Kre-O® was nog nooit zo leuk. Gebruik de bouwstrips en je bouwblokjes, minifiguren en mini-poppetjes ook eens buiten de speelkamer en versier je slaapkamer, de keuken of welke kamer dan ook met deze kleurrijke strips. Geef je hele huis een make-over!

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO®, DUPLO®, Bricksworld & Sinji Play voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO® webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer