LEGO® Minecraft kopen

De game van het moment is Minecraft. Speciaal voor LEGO is er LEGO Minecraft gemaakt. Maak van de virtuele wereld jouw wereld en bouw de mooiste wereld met LEGO Minecraft. LEGO Minecraft kopen doe je bij ASK-Bricks24.nl. Bekijk snel de webshop.

Sinds de LEGO versie van Minecraft op de markt kwam heeft ASK-Bricks24.nl alle sets in het assortiment. Minecraft LEGO is een must have voor elke LEGO fan! Wie wil nou niet zijn virtuele wereld nabouwen in de echte wereld? Start je verzameling en koop vandaag nog LEGO Minecraft. Voor 15:30 uur besteld is de volgende werkdag al in huis!

Het verhaal achter Minecraft

Van oorsprong is Minecraft een computerspel dat in 2011 werd gelanceerd. Het spel had, in tegenstelling tot de meeste computerspellen, geen doel en de speler kon de virtuele wereld vrij ontdekken en overleven. Vanaf het moment van uitgave was het spel immens populair en al snel kwamen er geluiden bij LEGO om het een eigen lijn te geven. Zo gezegd, zo gedaan. In 2014 werden de eerste sets van de LEGO Minecraft serie uitgegeven. De hoofdpersoon Steve heeft een eigen karakter in de lijn en met de speciale blokken kun je jouw eigen landschap creëren compleet met lava, water en grotten.

Geïnteresseerd geraakt en wil je zo snel mogelijk beginnen? Klik op de button, LEGO Minecraft kopen doe je bij ASK-Bricks24.nl!

 

LEGO® Minecraft kopen


ASK Bricks24.nl

De webshop van ASK-Bricks24.nl heeft voor elke LEGO liefhebber wat wils. Alles van het leukste LEGO en DUPLO speelgoed bij elkaar in één webshop. Van series als LEGO Nexo Knights en LEGO Ninjago tot gehele lijnen van LEGO DUPLO. Elke nieuw gelanceerde serie van LEGO vind je in ons assortiment. Naast deze series hebben wij ook LEGO Exclusive en Hard to Find sets in ons assortiment. De verschillende series zijn eenvoudig te vinden door een heel makkelijk zoeksysteem in onze webshop. De verschillende series zijn gecategoriseerd op naam en met één druk op de desbetreffende serie kom je alle sets van de lijn tegen.