THE LEGO Movie
THE LEGO® Movie™ | Big LEGO Film Fun - Mini-prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Actie! Bouw je eigen hoofdrolspelers voor de LEGO® Film!

Met LEGO® Film kunnen kinderen spannende scènes uit de LEGO® Film bouwen en naspelen. Help Emmet en de Meesterbouwers de wereld te redden uit de greep van de kwaadaardige Lord Business! Scheer door de lucht met de supersonische Vliegende IJsmachine! Vuur regenbogen af met de slakkenschieter! Bouw je eigen vloot met de Creatieve Hinderlaag set! Ontsnap aan de robot-politie SWAT-wagen op de supersnelle motor van De Wilde! Met de voertuigen, figuren en gebouwen uit deze speelsets kunnen de spannende actiescènes uit de LEGO® Movie worden nagespeeld - en er kan telkens een nieuwe afloop worden verzonnen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

LEGO: The LEGO® Movie™: Breng de speelfilm avonturen naar je eigen huis!

In februari 2014 is de allereerste LEGO® bioscoopfilm in de Nederlandse bioscopen in première gegaan met de titel “The LEGO® Movie” of in het Nederlands: De LEGO® Film. In deze originele 3D computeranimatie volgen we Emmet, een doorsnee braaf LEGO-figuurtje, dat door een misverstand wordt aangezien als de uitverkorene die de wereld zal redden. Emmet gaat met een bont gezelschap op missie om een eind te maken aan het schrikbewind van de boosaardige tiran, President Business. helaas is Emmet hopeloos en hilarisch slecht voorbereid op dit avontuur.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer