Super Heroes Marvel Universe™
LEGO® Super Heroes Marvel Universe™ | Big Marvel Superhelden Fun - Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Marvel Universe Superhelden: Captain America, Iron‑Man en The Hulk:

De LEGO® Super Heroes zijn verdeeld in 2 series nl. DC Universe en Marvel Universe. DC en Marvel zijn uitgevers van stripboeken die ieder hun eigen superhelden de spannendste avonturen laten beleven. De bekendste superhelden van Marvel Comics zijn Captain America, Iron‑Man, Spider-Man, X-men en The Hulk. Marvel Comics heeft nog veel meer striphelden zoals Fantastic Four, Thor, Spider-Woman en nog meer.

Iron Man heeft zich in de loop der jaren steeds weten aan te passen met de nieuwste technologieën. Zijn eerste optreden was in het stripboek Tales of Suspence #39 , waar de creatie van Stan Lee en Jack Kirby voor het eerst in 1963 zijn kunnen kon laten zien.
Een andere Superheld van tekenaars Jack Kirby en Steve Ditko was Spider-Man. De avonturen van de scholier die door een spin werd gebeten en daarna over spinachtige krachten beschikte werd voor het eerst actief in het stripboek Amazing Fantasy #1 in 1962.
Superheld Captain America met zijn onverwoestbare schild kon voor het eerst zijn heldendaden vertonen in het stripboek Captain America #1, uitgebracht in maart 1941. Ook Captain America is een creatie van tekenaar Jack Kirby en schrijver Ed Herron.
Over The Hulk zijn de meningen verdeeld: Is hij een Held, een Monster of beide? Dat de Hulk geen lieverdje is staat buiten kijf. Tekenaars Jack Kirby, George Roussos en Paul Reinman brachten de avonturen van deze bijna onmenselijke reus voor het eerst tot leven in het stripboek The Incredible HULK #1 in 1962

LEGO® Super Heroes Marvel Universe™ brengt de avonturen van deze superhelden en hun aardsvijanden, naar jou thuis.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren