Persoonlijk contact? 0183 - 351 152 van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 17.00

   Mijn winkelwagen | 0 artikelen € 0,00

Mijn account | Mijn verlanglijst

Veilig LEGO kopen bij ASK-Bricks24

Prijs
Leeftijdsgroep
Thema
Doelgroep
Product Details
Kleur

Verzending  Voor 15:30 besteld: Volgende dag in huis*   Gratis verzenden  Bezorgd vanaf € 6,95! Gratis verzenden vanaf € 100,-*   

  • Beslist.nl Klasse Shop

    Bedankt voor al uw lovende beoordelingen!

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Box

    Love is in the Air

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Set

    € 19,95

Super Heroes DC Universe™

DC Universe Superhelden: Batman, Green Lantarn en Superschurk The Joker:

De LEGO® Super Heroes zijn verdeeld in 2 series nl. DC Universe en Marvel Universe. DC en Marvel zijn uitgevers van stripboeken die ieder hun eigen superhelden de spannendste avonturen laten beleven. De bekendste superhelden van Detective Comics (DC) zijn Batman, Superman en Wonder Woman.
Batman is gecreëerd door Bob Kane en Bill Finger en verscheen voor het eerst in het stripboek Detective Comics #27 in 1939. Sindsdien is Batman uitgegroeid tot één van de populairste stripboekhelden. Batman was echter niet de eerste Superheld van DC; dat was Superman! Superman is gecreëerd door Jerry Siegel en het eerste Superman verhaal kwam uit in het stripboek van Action Comics #1 in 1938.
De in Nederland minder bekende, maar daarom geen mindere, superhelden zijn Green Lantarn en Wonder Woman.
Superheld Green Lantarn is officier bij de Intergalactische Politie en is gecreëerd door Bill Finger en Marin Nodell en kwam voor het eerst voor in een stripboek van All‑American Comics #16 in 1940. Een jaar later kwam de, door William Moulton Marston en Harry G. Peter gecreëerde, bloedmooie en met superkrachten gezegende Warrior Prinses in actie in een stripboek van All‑Star Comics #8 in 1941.

LEGO® Super Heroes DC Universe™ brengt de avonturen van deze superhelden en hun aardsvijanden, naar jou thuis.

LEGO® Minecraft™