Super Heroes DC Universe™
LEGO® Super Heroes DC Universe™ | Big DC Comics Superhelden Fun - Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

DC Universe Superhelden: Batman, Green Lantarn en Superschurk The Joker:

De LEGO® Super Heroes zijn verdeeld in 2 series nl. DC Universe en Marvel Universe. DC en Marvel zijn uitgevers van stripboeken die ieder hun eigen superhelden de spannendste avonturen laten beleven. De bekendste superhelden van Detective Comics (DC) zijn Batman, Superman en Wonder Woman.
Batman is gecreëerd door Bob Kane en Bill Finger en verscheen voor het eerst in het stripboek Detective Comics #27 in 1939. Sindsdien is Batman uitgegroeid tot één van de populairste stripboekhelden. Batman was echter niet de eerste Superheld van DC; dat was Superman! Superman is gecreëerd door Jerry Siegel en het eerste Superman verhaal kwam uit in het stripboek van Action Comics #1 in 1938.
De in Nederland minder bekende, maar daarom geen mindere, superhelden zijn Green Lantarn en Wonder Woman.
Superheld Green Lantarn is officier bij de Intergalactische Politie en is gecreëerd door Bill Finger en Marin Nodell en kwam voor het eerst voor in een stripboek van All‑American Comics #16 in 1940. Een jaar later kwam de, door William Moulton Marston en Harry G. Peter gecreëerde, bloedmooie en met superkrachten gezegende Warrior Prinses in actie in een stripboek van All‑Star Comics #8 in 1941.

LEGO® Super Heroes DC Universe™ brengt de avonturen van deze superhelden en hun aardsvijanden, naar jou thuis.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren