Persoonlijk contact? 0183 - 351 152 van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 17.00

   Mijn winkelwagen | 0 artikelen € 0,00

Mijn account | Mijn verlanglijst

Veilig LEGO kopen bij ASK-Bricks24

Prijs
Leeftijdsgroep
Thema
Doelgroep
Product Details

Verzending  Voor 15:30 besteld: Volgende dag in huis*   Gratis verzenden  Bezorgd vanaf € 6,95! Gratis verzenden vanaf € 100,-*   

  • Beslist.nl Klasse Shop

    Bedankt voor al uw lovende beoordelingen!

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Box

    Love is in the Air

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Set

    € 19,95

Scooby-Doo

Scooby-Dooby-Dooohhh! Ga op spokenjacht met Scooby Doo en zijn vrienden!

Zoinks! Met LEGO® Scooby-Doo, zijn er voor uw kind tal van griezelige avonturen te beleven, samen met Fred, Daphne, Velma, Shaggy en hun hond Scooby-Doo. Ga op de voorbank van de Mystery Machine zitten, ga op zoek naar spookhuizen en vang en ontmasker de griezelige slechteriken, zo helpt uw kind de hippe bende met het oplossen van spookachtige mysteries!

LEGO® Scooby Doo: Scooby-Dooby-Dooohhh! Beleef leuke spookavonturen!

De tekenfilm serie over de mysterie- & spookavonturen van de deense dog Scooby-Doo, zijn maatje Shaggy en de vriendenclub zijn begonnen in 1969 en werd gemaakt voor de zeer bekende Hanna-Barbera Productions door de schrijvers/tekenaars Joe Ruby en Ken Spears. Een groepje van 4 jongeren en een maffe deense dog Scooby-Doo komen in allerlei spookachtige situaties terecht en weten altijd het mysterie op te lossen met het verstand van Velma, de durf van Fred, de charme van Daphne en de klunzige, angstige en vaak onbezonnen acties van het maffe duo Shaggy en Scooby-Doo!
De televisie serie werd vaak op zaterdagmorgen uitgezonden en is in de loop der jaren bij verschillende televisiezenders te zien geweest. Tot op de dag van vandaag zijn de cartoons van Scooby-Doo nog op televisie te zien en worden er regelmatig nieuwe afleveringen gemaakt.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

LEGO® Minecraft™