Pirates
LEGO® Pirates | Big Piraten Fun - Mini-prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Bevaar de Zeven Zeeën en ga op piratenavontuur!

Een zeilschip volgeladen met kanonnen en rum, altijd op zoek naar avontuur, goud en juwelen! Ga mee met de piraten van LEGO® Pirates en beleef de avonturen zelf. Verdedig het fort tegen de piratenaanvallen of stap aan boord van zo’n prachtig zeilschip en breng het avontuur naar je toe!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

LEGO Pirates : Piraten-avonturen bij je thuis!

LEGO® Pirates was de eerste serie van LEGO® met piraten als thema. Deze serie was heel populair en kreeg een nog mooiere en uitgebreidere serie als opvolger namelijk: LEGO® Pirates of the Caribbean. Deze nieuwe piratenserie was gebaseerd succesvolle 4 bioscoopfilms met Kapitein Jack Sparrow in de hoofdrol. Als je de sets van beide piratenseries vergelijkt, zal je opvallen dat ze veel overeenkomsten hebben. Helaas zijn beide series niet meer in productie en een opvolger is nog niet in zicht. Hiermee worden de LEGO® Pirates en LEGO® Pirates of the Caribbean sets steeds zeldzamer of zijn al nergens meer verkrijgbaar.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer