NINJAGO® Airjitzu
LEGO® NINJAGO® Airjitzu | Big Ninja Flyer Fun - Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Ga het luchtgevecht aan met de LEGO® NINJAGO Airjitzu Flyers!

De Ninja-helden van LEGO® Ninjago beheersen de eeuwenoude Airjitzu vechtkunst en gaan het gevecht aan met de Spook-Ninja’s. Uitgerust met speciale Airjitzu kleding en een ruim assortiment Ninja-wapens, zijn de helden, Kai, Jay, Cole en Zane klaar om het luchtgevecht aan te gaan tegen Sprookninja’s Moro en Wrayth.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

LEGO® Ninjago Airjitzu Flyers: De Ninja’s gaan het luchtgevecht aan!

Met de Ninjago Airjitzu Flyers introduceert LEGO® de opvolger van de Ninjago Spinners. Een combinatie van het bouwen met LEGO stenen en het echt kunnen laten vliegen van een Ninjago minifiguur op een vortex-rotor, biedt oneindig veel speelplezier met een wedstrijdelement er aan toegevoegd. Bouw het handvat, draai de capsule met een Ninja-held op de vortex-rotor en trek aan het koord om de Ninja-held omhoog te laten spinnen. Hoe harder je trekt hoe hoger de capsule vliegt!

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer