Ninja Turtles
LEGO Teenage Mutant Ninja Turtles | Cool fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

De Ninja Turtles en Meester Splinter beleven vanuit het riool de coolste avonturen!

Een gemuteerde rat en vier schildpadden wonen en leven in het riool. Leonardo (blauw masker) wil graag de leider van de groep worden en traint daarom hard. Leo’s wapen is het Japanse zwaard; de Katana. Michelangelo (oranje masker) is het fuifnummer, grappenmaker en nunchaka-meester van de groep. Mikey’s wapens zijn de Nunchaka wapenstokken. Donatello (paars masker) is een slimmerik en een geduchte strijder, maar zijn sterkste kant is zijn vindingrijkheid: hij bouwt de vreemdste dingen van materialen die hij in de riolen vindt! Donnie’s wapen is de Bo vechtstok. De meest heetgebakerde van allemaal is Raphael (rode masker). en kan als geen ander met de Sai overweg! Raph’s wapens zijn de Sai dolken. Meester Splinter is de Sensei (leermeester) van de Turtles. Splinter bezit grote wijsheid en is zeer bedreven in vechtsport. Hij doet zijn best om de vier broers deze eigenschappen bij te brengen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

LEGO The Lone Ranger : Het Wilde Westen bij je thuis!

The Lone Ranger is een Amerikaanse westernserie die van 1949 tot 1957 als televisiereeks te zien was. In 2013 is er een bioscoopfilm van gemaakt die eind juni 2013 in Amerika in première is gegaan. LEGO® heeft naar aanleiding van deze speelfilm, in samenwerking met Disney Enterprices Inc. de geheel nieuwe serie The Lone Ranger uitgebracht.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer