NEXO KNIGHTS™
LEGO® NEXO KNIGHTS™ | Big Hi-Tech Ridders Fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

De Ridders van LEGO® NEXO KNIGHTS™ komen naar je toe!

Speel in het echt en online met de dappere Ridders van LEGO NEXO KNIGHTS! Deze futuristische helden beleven hun avonturen met hi-tech machines en vechten tegen de kwaadaardige Jestro; Een hofnar met grootheidswaanzin en zijn Lava-monster leger. Maar ook voor een vriendelijk ridder toernooi draaien de ridders en hun koning hun hand niet om.
Ga zelf het gevecht aan in een digitale game met de gratis LEGO NEXO KNIGHTS: MERLOK 2.0 app, die je kunt downloaden voor je smartphone of tablet. Verzamel zoveel mogelijk Schilden uit de bouwsets! Deze Schilden geven je extra vaardigheden in de game om de vijand te verslaan. In de meeste LEGO NEXO KNIGHTS bouwset zitten één of meer Schilden. GAME ON!!

reporter

LEGO® NEXO KNIGHTS™! Het beste uit twee werelden!

Deze nieuwe, in 2016 gelanceerde, LEGO Serie gaat over futuristische Ridders met hi-tech vechtmachines, die de strijd aangaan met een kwaadaardig leger. Met de NEXO KNIGHTS bouwsets kun je meer dan alleen maar bouwen en mee spelen. LEGO heeft een superleuke Game ontwikkeld, die je op je smartphone of tablet kunt spelen en waarbij je extra vaardigheden kunt krijgen door het scannen van zgn. Schilden die in de bouwsets zijn inbegrepen. Op deze wijze hebben kinderen het plezier van het bouwen en verzamelen van de Ridder bouwsets en gelijk de spanning van het spelen van een spannende digitale Game, waarbij gebruik gemaakt kan worden van de Schilden uit de bouwsets om beter in het video-spel te worden; Het beste van twee werelden dus! In Amerika wordt op Cartoon Network al een animatieserie van de LEGO NEXO KNIGHTS uitgezonden, die ongetwijfeld ook binnen korte tijd in Europa en Nederland te zien zal zijn.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer