Persoonlijk contact? 0183 - 351 152 van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 17.00

   Mijn winkelwagen | 0 artikelen € 0,00

Mijn account | Mijn verlanglijst

Veilig LEGO kopen bij ASK-Bricks24

Prijs
Leeftijdsgroep
Thema
Doelgroep
Product Details

Verzending  Voor 15:30 besteld: Volgende dag in huis*   Gratis verzenden  Bezorgd vanaf € 6,95! Gratis verzenden vanaf € 100,-*   

  • Beslist.nl Klasse Shop

    Bedankt voor al uw lovende beoordelingen!

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Box

    Love is in the Air

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Set

    € 19,95

Mixels™

Ontdek een geheel nieuwe speelsensatie met LEGO® Mixels!

Met de introductie van het thema Mixels wordt een geheel nieuwe manier van spelen geïntroduceerd. Kijk de korte animatiefilmpjes op Cartoon Network en op de website van Cartoon Network, speel Mixel-games online en bouw en mix de LEGO® Mixels figuurtjes bij je thuis.
Mixels zijn kleine figuurtjes die met elkaar kunnen worden gemixt en gecombineerd voor creatieve en onvoorspelbare verhaallijnen. Hun tegenstanders worden Nixels genoemd. Iedere Mixel set bestaat uit 1 bouwbaar figuurtje, terwijl sommige van hen in een Nixel verpakking verschijnen. Mixel verpakkingen hebben een klein transparant venster, zodat de koper een glimp op kan vangen van de LEGO steentjes die in de polybag zitten. Mixels kunnen op 1 of 2 manieren gecombineerd worden; Eén manier is om te combineren met een willekeurige Mixel uit dezelfde serie, of met alle 3 de figuurtjes uit dezelfde stam.

LEGO® Mixels: Ontdek een nieuwe speelsensatie!

Met de introductie van het thema Mixels wordt een geheel nieuwe manier van spelen geïntroduceerd. Mixels is een speelgoed dat door de LEGO® Groep en Cartoon Network in februari 2014 is geïntroduceerd en aansluit op de wijze waarop kinderen anno 2014 plezier beleven aan speelgoed namelijk door Televisie, Games en echt tastbaar Speelgoed.
De 1e serie van 3 stammen van de LEGO® Mixels zijn in februari 2014 beschikbaar gekomen (meestal via de LEGO onlineshop) en in maart 2014 is Cartoon Network begonnen met uitzending van de 1 á 2 minuten durende animatiefilmpjes. De Game is dan ook beschikbaar voor verschillende mobiele platforms.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

Slapen Actie 2017