Persoonlijk contact? 0183 - 351 152 van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 17.00

   Mijn winkelwagen | 0 artikelen € 0,00

Mijn account | Mijn verlanglijst

Veilig LEGO kopen bij ASK-Bricks24

Prijs
Leeftijdsgroep
Thema
Doelgroep
Product Details
Kleur

Verzending  Voor 15:30 besteld: Volgende dag in huis*   Gratis verzenden  Bezorgd vanaf € 6,95! Gratis verzenden vanaf € 100,-*   

  • Beslist.nl Klasse Shop

    Bedankt voor al uw lovende beoordelingen!

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Box

    Love is in the Air

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Set

    € 19,95

Minifigures

Ieder zakje is een verrassing met een nieuw LEGO® Minifiguur!

De minifiguren van LEGO® zijn erg populair. Zelfs zo populair dat er een aparte serie onder de naam LEGO® Minifigures wordt gemaakt. LEGO Minifigures wordt uitgebracht in series van steeds 16 verschillende minifiguren. Ieder figuurtje heeft een eigen, individuele stijl met leuke details en spannende nieuwe accessoires. Elk zakje bevat één minifiguur: pas als je het uitpakt, wordt duidelijk welk figuurtje er aan de verzameling kan worden toegevoegd. Kinderen beleven er veel plezier aan en kunnen minifiguren die ze dubbel hebben ruilen met een vriend of vriendin.
Wees er echter snel bij; Iedere serie is maar voor een korte tijd leverbaar en dan blijft het nog maar afwachten welk minifiguur er in het zakje zit, want dat is niet aan de buitenkant van de verpakking te zien. Wel blijft het zo een leuke manier om de LEGO® Minifigures te gaan verzamelen. Dit maakt de minifiguren tot ideale tussendoor cadeautjes met een element van verrassing.

 

LEGO Minifigures : In ieder zakje een verrassing met een nieuw figuurtje!

De LEGO® Minifigures familie blijft zich uitbreiden. De nieuwste serie – Serie 10- is sinds mei 2013 verkrijgbaar. LEGO heeft voor deze 10Serie een leuk extraatje bedacht namelijk.: In de gehele productie van Serie 10 worden, in een genummerde oplage van 5000 stuks, ‘Mr. Gold’-minifiguren verstopt (Geen echt goud natuurlijk, maar goudkleurig). Dit lijkt veel maar bij een productie van (wereldwijd) honderdduizenden Serie 10 minifiguurtjes, wordt dit een verzamelaars item van de eerste orde! In Duitsland zijn de eerste 2 stuks ‘Mr. Gold’-minifiguren al gevonden en op de veilingsite eBay worden deze al aangeboden voor net geen duizend Euro; Ja je leest het goed DUIZEND EURO!! In Canada is in mei 2013 een eBay veiling geëindigd op ruim $ 1.200,00. Dus als je één ‘Mr. Gold’ vindt en je wilt nog een “paar” Euro’s verdienen: verkoop je zeldzame ‘Gouden Minifiguur’. De echte LEGO liefhebber, zal zo’n zeldzame en genummerde Minifiguur nooit verkopen, maar trots in zijn verzameling opnemen.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

LEGO® Minecraft™