Persoonlijk contact? 0183 - 351 152 van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 17.00

   Mijn winkelwagen | 0 artikelen € 0,00

Mijn account | Mijn verlanglijst

Veilig LEGO kopen bij ASK-Bricks24

Prijs
Leeftijdsgroep
Thema
Doelgroep
Product Details
Kleur

Verzending  Voor 15:30 besteld: Volgende dag in huis*   Gratis verzenden  Bezorgd vanaf € 6,95! Gratis verzenden vanaf € 100,-*   

  • Beslist.nl Klasse Shop

    Bedankt voor al uw lovende beoordelingen!

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Box

    Love is in the Air

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Set

    € 19,95

Minecraft™

Creëer, ontdek, bouw en speel met LEGO® Minecraft bouwwerken!

De video-game Minecraft is al enkele jaren razend populair op Internet en wordt gespeeld door spelers van 7 tot 77 jaar. De Minecraft video-game is even simpel als geniaal. Je komt in een wildvreemde omgeving terecht en je moet zien te overleven door je eigen wereld te gaan bouwen met blokken (kubussen) die je kunt krijgen door deze uit omliggende natuur (hout en voedsel) of uit de gond te halen (mineralen en bouwblokken). Naarmate het spel vordert kun je steeds meer gedolven materialen gaan combineren tot betere gereedschap, wapens, maar ook meubels, kisten, en alles wat je nodig hebt om een eigen wereld te bouwen.
De eerste -door LEGO® uitgebrachte- Minecraft set is een ontwerp van één van de LEGO® CUUSOO leden. Met 10.000 voorkeursstemmen en de uiteindelijke goedkeuring van de LEGO ontwerpers is deze set in 2013 uitgebracht in de serie LEGO® CUUSOO. Later dat jaar zijn er nog meer Minecraft werelden aan toegevoegd en is Minecraft een eigen serie geworden.

Slapen Actie 2017