The Lone Ranger
LEGO® The Lone Ranger | Big Wild West Fun - Mini-prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Hi-ho Silver away: Terug naar de tijd van het Wilde Westen met cowboys en indianen!

LEGO® The Lone Ranger neemt je mee naar het Wilde Westen van Amerika. De tijd waarin avonturiers en gelukzoekers een nieuwe toekomst in het -toen- onbekende westen van Amerika wilden gaan opbouwen. In die tijd werd de Wet gehandhaafd door de plaatselijke sheriff en ook de Texas Rangers waren wethandhavers in die tijd. Ook John Reid was ooit een Texas Ranger totdat een verraad zijn leven voorgoed veranderde. Nu rijdt hij op zijn prachtige witte hengst Silver als de gemaskerde held Lone Ranger door het Wilde Westen. Samen met zijn indiaanse metgezel Tonto brengen ze gerechtigheid naar het Wilde Westen en brengen bandieten en boeven voor het gerecht!

Altijd al een Texas Ranger willen zijn? Ga terug in de tijd met LEGO The Lone Ranger, pak je revolvers, klim op je paard en dan zal je zien dat ook jij een held in het Wilde Westen kan zijn!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

LEGO The Lone Ranger : Het Wilde Westen bij je thuis!

The Lone Ranger is een Amerikaanse westernserie die van 1949 tot 1957 als televisiereeks te zien was. In 2013 is er een bioscoopfilm van gemaakt die eind juni 2013 in Amerika in première is gegaan. LEGO® heeft naar aanleiding van deze speelfilm, in samenwerking met Disney Enterprices Inc. de geheel nieuwe serie The Lone Ranger uitgebracht.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer