Kingdoms
LEGO® Kingdoms | Big Ridder Fun - Mini-prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Terug in de tijd: Naar de tijd van ridders en kastelen.

LEGO® Kingdoms brengt je naar de middeleeuwen. Verdedig het kasteel tegen aanvallen en red de mooie prinses. Altijd al een Ridder willen zijn? Ga terug in de tijd met LEGO Kingdoms, pak je zwaard en schild, klim op je paard en dan zal je zien dat ook jij het duel kan winnen! 

Van hoog naar laag sorteren
  1. LEGO Kingdoms 10223 Kingdoms Joust
    LEGO Kingdoms 10223 ~Kingdoms Joust
    € 179,95
    12+
    Hard To Find
Van hoog naar laag sorteren

reporter

LEGO Kingdoms: De Middeleeuwen herleven!

De serie LEGO® Kingdoms is al enige tijd niet meer in productie en wordt steeds moeilijker om te leveren. Nog slechts 2 sets zijn in de LEGO.com online-winkel verkrijgbaar en de overige sets uit deze serie zijn al bijna nergens meer te vinden. Wees er snel bij want OP = ECHT OP!
Van het Thema Castle (Kastelen) van LEGO® -waar ook het subthema ‘Kingdoms’ ondervalt-  worden in 2013 compleet nieuwe sets uitgebracht! Deze nieuwe sets komen medio 2013 (augustus / september) naar Nederland en zijn dan snel te koop bij ASK-Bricks24.nl.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer