Juniors
LEGO® Juniors | Big Speel fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Begin je ontdekking van LEGO® speelgoed met LEGO® Juniors!

LEGO® Juniors biedt een prima kennismaking met LEGO speelgoed en ondersteunt de onafhankelijkheid van kinderen. De speelsets zijn eenvoudig van opzet zodat kinderen er direct zelfstandig mee kunnen bouwen, met thema's die zijn gebaseerd op de werkelijkheid van alledag en de fantasiewerelden van superhelden en prinsessen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

LEGO® Juniors: Ieder avontuur heeft een startpunt!

Ben je te groot geworden voor LEGO® DUPLO®, maar nog te jong om de “grote kinderen” LEGO te gaan bouwen, dan heeft LEGO precies wat je nodig hebt! LEGO® Juniors biedt het plezier van spelen en bouwen met LEGO bouwspeelgoed, maar is eenvoudig van opzet zodat je deze leuke sets toch zelf kunt bouwen! En als het niet gelijk lukt, kun je altijd papa of mama even om hulp vragen, zodat je weer verder kunt met het ontdekken van prachtige speel- en bouwavonturen!

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer