Persoonlijk contact? 0183 - 351 152 van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 17.00

   Mijn winkelwagen | 0 artikelen € 0,00

Mijn account | Mijn verlanglijst

Veilig LEGO kopen bij ASK-Bricks24

Prijs
Leeftijdsgroep
Thema
Doelgroep
Product Details

Verzending  Voor 15:30 besteld: Volgende dag in huis*   Gratis verzenden  Bezorgd vanaf € 6,95! Gratis verzenden vanaf € 100,-*   

  • Beslist.nl Klasse Shop

    Bedankt voor al uw lovende beoordelingen!

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Box

    Love is in the Air

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Set

    € 19,95

Ideas

LEGO® Ideas is een serie van LEGO Fans voor LEGO Fans!

De bouwmogelijkheden met LEGO® stenen zijn oneindig! Iedere LEGO bouwer heeft weleens “iets” anders gebouwd dan dat er op de bouwtekeningen staat. Er zijn heel veel LEGO fans die de mooiste creaties maken en die zo mooi of leuk of apart zijn dat zo’n creatie voor meer mensen beschikbaar zou moeten zijn. LEGO heeft hiervoor de serie IDEAS (voorheen CUUSOO) bedacht.
LEGO fans van over de hele wereld kunnen lid worden van LEGO IDEAS. Deze leden mogen een eigen LEGO ontwerp of model op de LEGO IDEAS site plaatsen en mogen de andere leden het ontwerp beoordelen. Als het ontwerp / model meer dan 10.000 positieve beoordelingen van de LEGO IDEAS leden krijgt, wordt het ontwerp / model door LEGO zelf beoordeelt. Hierbij wordt het ontwerp bekeken en waar nodig gecorrigeerd en LEGO kijkt naar dan ook naar de commerciële mogelijkheden en alle andere criteria waaraan LEGO sets moeten voldoen. Als dit allemaal is gebeurd en goedgekeurd wordt de set daadwerkelijk in productie genomen en wereldwijd -meestal via de LEGO.com winkel- verkocht.
Ook jou eigen unieke LEGO model kan dus weleens op de schappen in de (webshop)winkel komen te liggen! Ga jij de uitdaging aan?

Slapen Actie 2017