Persoonlijk contact? 0183 - 351 152 van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 17.00

   Mijn winkelwagen | 0 artikelen € 0,00

Mijn account | Mijn verlanglijst

Veilig LEGO kopen bij ASK-Bricks24

Prijs
Leeftijdsgroep
Thema
Doelgroep

Verzending  Voor 15:30 besteld: Volgende dag in huis*   Gratis verzenden  Bezorgd vanaf € 6,95! Gratis verzenden vanaf € 100,-*   

  • Beslist.nl Klasse Shop

    Bedankt voor al uw lovende beoordelingen!

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Box

    Love is in the Air

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Set

    € 19,95

Hero Factory

Brief van de Hero Factory oprichter:
Heel wat jaren geleden bedacht ik me dat we een heel leger goede mensen nodig hadden om al die slechteriken in het universum te verslaan. Met dat in mijn achterhoofd heb ik HERO FACTORY opgericht. Op dit moment bloeit de organisatie nog steeds en houdt men zich bezig met het bewaren van de vrede en de uitvoering van de galactische wetten. De helden die hier gemaakt worden, mogen dan van metaal zijn en aangedreven worden door Heldenkernen, maar hun moed en talent zijn onovertroffen. Ongeacht het gevaar werpen ze zich in de strijd met de schurken die de onschuldige werelden willen vernietigen. Zij zijn het laatste obstakel tussen het universum en de chaos die het dreigt te overspoelen.
Maar zelfs grote helden als Stormer, of talentvolle groentjes als Furno, kunnen het niet alleen. Daarom hebben we de hulp nodig van mensen als jij. Jouw kennis en de geheimen die je ontdekt, kunnen het verschil maken tussen overwinning en verlies in het gevecht tegen schurken als Von Nebula.
Ik hoop je snel te mogen verwelkomen als onze nieuwste aanwinst in het HERO FACTORY-team!

Akiyama Makuro
Oprichter, Hero Factory

LEGO® Minecraft™