Galaxy Squad
LEGO® Galaxy Squad | Big Science Fiction fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Neem het op tegen de insect-achtige aliens met de Galaxy Squad!

Maak kennis met de LEGO® Galaxy Squad, een serie speelsets met ruimte-thema die de fantasie stimuleren en vrijwel onbegrensde speelmogelijkheden bieden. Kinderen worden gefascineerd door de enge aliens met hun insect-achtige technologie en het bouwen van alle voertuigen en schepen scherpt de vaardigheden aan. LEGO stenen vormen een ideaal hulpmiddel om uw kind spelenderwijs van alles te laten leren en LEGO Galaxy Squad biedt een wereld vol ontdekkingen. Met alien minifiguren in ieder voertuig en een groep helden om ze te bestrijden, bieden deze producten onbegrensde mogelijkheden voor fantasievol spelen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

LEGO Galaxy Squad : Buitenaardsen vallen de aarde aan!

De serie LEGO® Galaxy Squad is de nieuwste serie met een ruimte thema en de feitelijk opvolger van LEGO® Alien Conquest. De avonturen van een groep helden en alien indringers is al jaren een vast onderdeel van het LEGO programma. Wees er echter snel bij want hoewel deze kleurrijek serie pas in augustus 2013 is uitgebracht wordt de serie eind 2013 ook weer uit productie genomen. Bij ASK-Bricks24.nl is de gehele serie op voorraad.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer