Friends
LEGO® Friends - Koop nu voordelig je nieuwe LEGO sets online! ASK-Bricks24.nl

De NIEUWE LEGO® Friends zijn gearriveerd!

Nieuwe sets, nieuwe locaties en nieuwe vriendinnen: Ontdek het allemaal bij ASK-Bricks24.nl

Eén van de nieuwste en zeer populaire serie van LEGO is LEGO® Friends. LEGO speelgoed is geschikt voor jongens en meisjes, maar deze LEGO Friends serie is speciaal voor meisjes.
De hartsvriendinnen Andrea, Emma, Mia, Olivia, Stephanie en hun nieuwe vriendinnen Christina, Katharina, Nicole, Marie en Theresa zijn helemaal thuis in de wereld die LEGO heet. Ze wonen en werken daar, maar er is ook genoeg tijd voor ontspanning en lol maken met je beste vriendinnen.
Zulke vriendinnen wil jij toch ook wel hebben? Ga maar gauw, de meiden wachten op je in LEGO Friends.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

LEGO Friends sets

De LEGO Friends sets is zijn geweldige sets van LEGO® speciaal gericht op meisjes van jonge leeftijd. Dat is voornamelijk te merken doordat LEGO® Friends roze en enorm vrolijk is gekleurd. Voor de LEGO® Friends sets zijn speciaal vijf vriendinnen gecreëerd door LEGO®. Met deze vriendinnen kunnen de spelers allerlei avonturen beleven. Naast de vriendinnen zijn er ook veel dieren te vinden bij de LEGO Friends sets. Dit zijn heel leuke extra speeltjes die kunnen worden toegevoegd aan een grotere verhaallijn.

Friends LEGO®

De LEGO Friends sets zijn nog maar net (2012) geïntroduceerd door LEGO® maar heeft nu al een grote groep vaste fans. Zeker als je vergelijkt met de LEGO City sets. LEGO® introduceerde de serie gericht op meisjes en deed dat in de vorm van de vijf meisjes genaamd: Olivia, Emma, Stephanie, Mia en Andrea. Deze meisjes werden geïntroduceerd als realistische minifiguurtjes waar de spelers avonturen mee kunnen beleven. De sets zijn ongelooflijk breed zo kan je spelen in de stad, in het bos, op de manage, op school of op het strand. Alles is mogelijk!! Zo worden er ook iedere keer weer nieuwe sets ontwikkeld waardoor er steeds meer LEGO® Friends sets en nieuwe avonturen bijkomen.

Vooral de vele uitgebreide combinaties van Friends LEGO® is belangrijk. Een voorbeeld is dat je als Olivia wakker kan worden in haar eigen huis. Om vervolgens naar school te gaan in Stefanie’s coole cabriolet. Na school wordt er dan verder gespeeld bij de hondenshow of bij de theatershow van Andrea.

De LEGO® Friends sets digitaal

Ieder jaar komt er een speelfilm uit voor de kinderen die met de LEGO® Friends sets spelen. Zo is er in 2012 een film uitgebracht over een nieuwe bewoner in de Friends Heartlake LEGO® stad. En ging het in 2013 over een verrassingsfeestje voor één van de meisjes. Ook heeft de LEGOFriends serie een eigen televisieshow speciaal geproduceerd door Disney®. Deze afleveringen worden vaak geüpload op de Youtube pagina van LEGO®.

 

 Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

KORTOM LEGO KOPEN DOE JE BIJ ASK-BRICKS24.

photographer