Elves
LEGO® Elves | Big Elfen fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

De Elfen van LEGO® Elves gaan Emily Jones helpen om weer thuis te komen!

In de wereld van LEGO® Elves is tiener Emily Jones door een magisch portaal getransporteerd naar een magische wereld. Kinderen moeten Emily helpen haar weg naar huis weer te vinden, als 4 Elfen (Azari Firedancer, Farran Leafshade, Naida Riverhearth, Aira Windwhistler) beginnen aan een epische zoektocht om 4 verdwenen sleutels voor een een portaal te vinden. Op de reis zullen ze een zeilschip, magische bakkerij, boomtop schuilplaats en nog veel meer tegenkomen. De uitbundige LEGO Elves fantasiewereld betekent ook dat kinderen gemakkelijk hun eigen epische zoektocht kunnen creëren met de Elfen metgezellen. Ontdek geheime functies in de sets en zie hoe de magie werkelijkheid wordt.

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

reporter

LEGO® Elves: Help tiener Emily Jones om weer thuis te komen!

De geheel nieuwe LEGO® Elves serie neemt je mee naar een magische en fantasierijke wereld van Elfen. Ga met de 4 Elfen op zoek naar de magische sleutels die nodig zijn om het portaal weer te openen, waar tienermeisje Emily Jones door is getransporteerd en in de Elfenwereld terecht is gekomen. Deze nieuwe serie richt zich voornamelijk op meisjes met mini-poppetjes zoals ook al wordt gebruikt in de LEGO® Friends serie.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer