Classic
LEGO® Classic | Big Basis fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

LEGO® Classic voor boys- & girls-bouwleerlingen of ervaren bouwvakkers!

Met LEGO® Classis wordt ieder kind een trotse jonge bouwer. De modellen zijn eenvoudig te bouwen dus er kan vrijwel direct mee worden gespeeld. Iedere set wordt gekenmerkt door heldere kleuren en eenvoudige vormen. Door ze zelf te bouwen, krijgen kinderen een gevoel iets positiefs te presteren. Dit creatieve en leuke speelgoed omvat een brandweerkazerne en een prinsessen-wereld, elk met specifieke minifiguren en toebehoren, voor uren speelplezier. Een kleurige en vrolijke speelwereld.
♦ LEGO® Classic is een nieuwe serie die voortborduurt op de LEGO® Bricks & More serie.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

LEGO® Classic: Begin aan een ontdekkingsreis van bouwen en spelen!

LEGO® Classic is de nieuwe naam voor de bekende LEGO® Bricks & More serie. In deze basis serie van LEGO® zijn verschillende complete sets, basisstenen, grondplaten enz. te vinden voor de beginnende bouwer. Spelenderwijs leren kinderen de onbegrensde mogelijkheden van LEGO.
Ook voor de gevorderde bouwer is in deze serie een groot assortiment bouwstenen te vinden voor het uitbreiden van de eigen collectie om daarmee de fantasie de vrije loop te geven en een uniek bouwwerk te maken.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer