LEGO City - Vulkaan
LEGO® City Vulkaan onderzoekers | Big City fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Ga mee op een vulkaan-onderzoeks-expeditie met LEGO® City Volcano Explorers!

Wetenschappers en onderzoekers van LEGO® City willen de geheimen en verborgen schatten van vulkanen gaan onderzoeken. Volledig uitgerust met de nieuwste voertuigen, vliegtuigen, machines en geavanceerde apparatuur wordt een goed georganiseerde vulkaan-expeditie opgezet. Aan alles is gedacht; voertuigen die geschikt zijn om over het ruwe terrein van vulkanische gebieden te rijden, een volledig uitgerust mobiel laboratorium, graafmachines, bevoorradingshelikopter en ervaren vulkanologen. Op hun onderzoektochten vinden ze verschillende mineralen en kristallen die nader onderzocht moeten worden. Ga mee met de vulkaan-onderzoeks-expeditie en ontdek een boeiende maar ook gevaarlijke wereld van lava en vulkaanuitbarstingen!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

LEGO® City Vulkaan onderzoekers!

LEGO® introduceert een geheel nieuw thema in de LEGO® City serie dat geheel is ontworpen rond het onderzoeken van vulkanen. Met nieuwe speciale onderzoeks-voertuigen, vliegtuigen, mobiel laboratorium en nog veel meer, maak je zelf het spannendste avontuur dat je kunt beleven in een prachtige maar gevaarlijke wereld van vulkanen.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer