LEGO City - Jungle
LEGO® City Jungle | Big City fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Ga mee op een ontdekkings-expeditie met LEGO® City Jungle!

Wetenschappers, onderzoekers en avonturiers van LEGO® City willen de geheimen van de jungle gaan ontdekken. Volledig uitgerust met de nieuwste voertuigen, vaartuigen, vliegtuigen, computers en apparatuur wordt een goed georganiseerde jungle-expeditie opgezet. Aan alles is gedacht; voertuigen die geschikt zijn voor de tropische weersomstandigheden in het oerwoud, volledig uitgeruste laboratoria en communicatiemiddelen. Op hun ontdekkingsreis willen ze de mysteries van de jungle onthullen. Ga mee met de jungle-expeditie en ontdek alle geheimen die de oerwouden verbergen!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

LEGO® City Jungle!

LEGO® introduceert een geheel nieuw thema in de LEGO® City serie dat geheel is ontworpen rond het ontdekken en onderzoeken van ondoordringbare oerwouden. Met nieuwe speciale expeditie voertuigen, vliegtuigen, vaartuigen, machines en nog veel meer, maak je zelf het spannendste avontuur dat je kunt beleven in een tropische omgeving met veel mysterieuze en soms enge ontdekkingen, ver weg van de bewoonde wereld.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer