Persoonlijk contact? 0183 - 351 152 van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 17.00

   Mijn winkelwagen | 0 artikelen € 0,00

Mijn account | Mijn verlanglijst

Veilig LEGO kopen bij ASK-Bricks24

Prijs
Leeftijdsgroep
Thema
Doelgroep
Product Details

Verzending  Voor 15:30 besteld: Volgende dag in huis*   Gratis verzenden  Bezorgd vanaf € 6,95! Gratis verzenden vanaf € 100,-*   

  • Beslist.nl Klasse Shop

    Bedankt voor al uw lovende beoordelingen!

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Box

    Love is in the Air

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Set

    € 19,95

LEGO City - Diepzee

Ga mee op een diepzee-expeditie met LEGO® City Deep Sea Explorers!

Onderzoekers van LEGO® City willen de geheimen en verborgen schatten van de oceanen gaan ontdekken. Volledig uitgerust met de nieuwste vaartuigen, vliegtuigen, computers en geavanceerde apparatuur wordt een goed georganiseerde diepzee-expeditie opgezet. Aan alles is gedacht; vaartuigen die geschikt zijn voor de barre weersomstandigheden op volle zee, volledig uitgeruste onderwaterbasis, onderzoek- en transportduikboten, watervliegtuig en ervaren duikteams. Op hun onderzoektochten vinden ze verloren schatten maar komen ook oog-in-oog te staan met de gevaren van de zee. Ga mee met de diepzee-expeditie en ontdek een nieuwe wereld onderwater!

LEGO® City Diepzee onderzoekers!

LEGO® introduceert een geheel nieuw thema in de LEGO® City serie dat geheel is ontworpen rond het ontdekken en onderzoeken van de diepten van de oceanen. Met nieuwe speciale onderzoeks-vaartuigen, vliegtuigen, duikboten, onderwater-basis en nog veel meer, maak je zelf het spannendste avontuur dat je kunt beleven in een prachtige nieuwe wereld onder water.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

Slapen Actie 2017