LEGO City - Arctic
LEGO® City Arctic | Big IJskoude City fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Ga mee op een poolexpeditie met LEGO® City Arctic!

Wetenschappers van LEGO® City willen de geheimen van het poolgebied gaan ontdekken. Volledig uitgerust met de nieuwste voertuigen, vaartuigen, vliegtuigen, computers en geavanceerde apparatuur wordt een goed georganiseerde poolexpeditie opgezet. Aan alles is gedacht; voertuigen die geschikt zijn voor de barre weersomstandigheden in het poolklimaat, volledig uitgeruste laboratoria, communicatiemiddelen en zelfs teams met een hondenslee. Op hun ontdekkingsreis vinden ze mysterieuze kristallen, die al eeuwenlang in het ijs verborgen zitten. Ga mee met de poolexpeditie en ontdek alle geheimen die het poolgebied verbergt!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

LEGO® City Arctic!

LEGO® introduceert een geheel nieuw thema in de LEGO® City serie dat geheel is ontworpen rond het ontdekken en onderzoeken van een poolgebied. Met nieuwe speciale expeditie voertuigen, vliegtuigen, schepen, machines en nog veel meer, maak je zelf het spannendste avontuur dat je kunt beleven in een ijzig klimaat met barre weersomstandigheden en verweg van de bewoonde wereld.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer