BIONICLE®
LEGO® BIONICLE® | Big Actie fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Red het eiland Okoto van het kwaad met de helden van LEGO® BIONICLE®!

In de LEGO® BIONICLE® wereld gaan zes Toa (elementenhelden) op zoek naar de ‘Maskers der Macht’ voordat die in handen vallen van de slechte Makuta en zijn helpers. Kinderen kunnen de duurzame actie figuren bouwen en herbouwen. Elke Toa wordt geleverd met een elementen-masker en een gouden power-masker alsook een afwerpfunctie voor het masker. De figuren kunnen gecombineerd worden om hun krachten te vergroten. Op het Mysterieuze Eiland Okoto vechten ze tegen de Schedel Spinnen en hun slechte Meester! Sla de aanvallen af met coole dubbele wapens en snelvuur schieters!
LEGO BIONICLE sets bieden kinderen intuïtief bouwen, intensief actiespel, coole wapens en de kans om de wereld van het kwaad te redden!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

LEGO® BIONICLE®: Bescherm de wereld met de Elementen Helden!

Een nieuwe serie van LEGO® BIONICLE® zet de legende voort van 6 helden die ieder een Element van de Natuur beheersen! Water, vuur, aarde, steen, ijs en aarde zijn deze elementen en geven iedere Held zijn eigen kracht en vaardigheden.
In 2001 werd het thema BIONICLE door LEGO geïntroduceerd en verdween in 2010 om te worden opgevolgd door de LEGO Hero Factory helden. Nu wordt de serie weer opnieuw uitgebracht met nieuwe actiefiguren om weer spannende avonturen te gaan beleven!

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer