Persoonlijk contact? 0183 - 351 152 van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 17.00

   Mijn winkelwagen | 0 artikelen € 0,00

Mijn account | Mijn verlanglijst

Veilig LEGO kopen bij ASK-Bricks24

Prijs
Leeftijdsgroep
Thema
Doelgroep
Product Details

Verzending  Voor 15:30 besteld: Volgende dag in huis*   Gratis verzenden  Bezorgd vanaf € 6,95! Gratis verzenden vanaf € 100,-*   

  • Beslist.nl Klasse Shop

    Bedankt voor al uw lovende beoordelingen!

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Box

    Love is in the Air

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Set

    € 19,95

Architecture

Welkom bij LEGO® Architecture. LEGO® Architecture is een niet heel bekende serie van LEGO maar daarom niet minder interessant.
Niet alleen voor liefhebbers van Exclusieve LEGO maar ook voor scholing en professionele doeleinden zoals architecten wordt de LEGO Architecture serie gebruikt.

LEGO zegt over Architecture: LEGO® Architecture viert het verleden, het heden en de toekomst van de architectuur door middel van de LEGO® Brick. Wij streven ernaar om de fascinerende werelden van de Architectuur, Bouwkunde en Constructies te verkennen. Onze ambitie is om geesten van alle leeftijden te inspireren als ze leren over de meest iconische gebouwen. De LEGO® Architecture ontwerper Adam Reed Tucker streeft ernaar om de essentie van een bepaald architectonisch ontwerp vast te leggen in zijn meest zuivere sculpturale vorm. Anders gezegd; De gebouwen uit de Architecture serie zijn zo getrouw mogelijk in LEGO uitgevoerd.

Slapen Actie 2017