Ultra Agents
LEGO® Ultra Agents | Big Agents fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Hi-Tech misdaadbestrijding met de Agenten van LEGO® Ultra Agents!

LEGO® Ultra Agents opent een wereld van missies, gevechten en nieuwe digitale ervaringen. De misdadigers beramen iets in Astor City, maar jij kan hen tegenhouden! Bouw de hi-tech voertuigen, verzamel informatie, vuur raketten af voor weer een veilige dag voor de burgers van Astor City!
Download de gratis LEGO® Ultra Agents app voor interactieve verhalen die missies, games en een zoektocht naar verborgen aanwijzingen bevatten.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

Hi-Tech misdaadbestrijding met de Agenten van LEGO® Ultra Agents!

In 2008 introduceerde LEGO® voor het eerst een nieuwe serie met de naam Agents. De serie ging over een elite-team van geheime agenten die met Hi-Tech technologie de strijd aanging met een misdaadsyndicaat, geleid door Dr. Inferno.
In 2009 kwam de serie Agents 2.0 uit als opvolger van Agents. Het idee van geheime agenten met coole technologie is losjes gebaseerd op de James Bond films en werd al toegepast bij de serie LEGO® Alpha Team van 2001 tot 2005.
LEGO® Ultra Agenst gaat verder waar LEGO® Agents en LEGO® Agents 2.0 stopten met dit verschil dat de nieuwe serie geheel van deze tijd is met de mogelijkheid om een app te downloaden voor op je smartphone of tablet om nog meer avonturen met de geheime Agenten te beleven en zelf actief deel te nemen aan de geheime missies.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer