LEGO XTRA
LEGO XTRA, leuke extra LEGO producten, van LEGO dekbedden tot kussens | ASK-Bricks24.nl online LEGO kopen

Van LEGO® zijn er niet alleen bouwsets, bordspellen en video-games. Onder de knop LEGO XTRA vind je een groot aantal producten en artkelen die met LEGO te maken hebben. Dit kan variëren van badlakens tot sleutelhangers en van verlichting tot opbergdozen; Teveel om op te noemen.
In de webshop van ASK-Bricks24.nl hebben we nu een kleine selectie van wat er allemaal leverbaar is.

Het assortiment aan LEGO® XTRA artikelen is nu nog beperkt, maar zal zich in de webshop van ASK-Bricks24.nl snel uitbreiden.
♦♦ Kijk regelmatig in de shop en ontdek wat erbij is gekomen ♦♦

 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

LEGO XTRA: Ontdek een nieuwe LEGO wereld, naast het bekende steentje!

LEGO® is uiteraard heel bekend van het kunststof bouwsteentje waarmee de bouwmogelijkheden schier oneindig zijn. Maar er zijn veel meer leuke en praktische spullen verkrijgbaar, waarbij het ontwerp, opdruk en zo zijn gebaseerd op dit LEGO® steentje of een LEGO® Minifiguurtje of LEGO® Thema. Je kunt het bijna niet zo gek bedenken of er is een “LEGO” variant van. Denk aan baddoeken, dekbedovertrekken, kleding, klokken, lampen, sleutelhangers, opbergsystemen, boeken, schrijfwaren en ga zo maar door.
Bij ASK-Bricks24.nl vindt je van alles en nog wat om jou huis, slaapkamer of schooltas die unieke LEGO look te geven!

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer