LEGO® NEXO KNIGHTS™ kopen

Online de nieuwste sets van LEGO NEXO KNIGHTS kopen? Wij hebben alle sets van LEGO NEXO KNIGHTS in onze webshop!

ASK-Bricks24.nl heeft een groot assortiment aan LEGO Nexo Knights sets. Begin vandaag nog aan je verzameling! Bij ASK-Bricks24.nl kun je LEGO Nexo Knights kopen voor een voordelige prijs. Bestel voor 15:30 uur en je hebt jouw set de volgende werkdag al in huis.

Het verhaal van LEGO® NEXO KNIGHTS™

In het Koninkrijk Knighton worden onder leiding van de heldhaftige ridder Clay Moorington vijf jonge ridders opgeleid om te strijden tegen Jestro, het Boek van Monsters en het Lava Monster Leger. De ridders Lance Richmond, Macy Halbert (een prinses die liever een Nexo Knight wil zijn), Aaron Fox en Axl bundelen hun krachten om de vijand te verslaan. Ben jij ook zo dapper en help jij de jonge ridders een handje mee in hun strijd?

Ga net als de jonge, dappere ridders in de leer bij leermeester Merlok 2.0 en versla Jestro en het Lava Monster Leger.

Benieuwd naar de sets van LEGO Nexo Knights? Klik dan op de onderstaande button om direct LEGO Nexo Knights te kopen.

 

LEGO® NEXO KNIGHTS™ kopen

 

ASK-Bricks24.nl

De webshop van ASK-Bricks24.nl heeft voor elke LEGO liefhebber wat wils. Alles van het leukste LEGO en DUPLO speelgoed bij elkaar in één webshop. Van series als LEGO Minecraft en LEGO Ninjago tot gehele lijnen van LEGO DUPLO. Elke nieuw gelanceerde serie van LEGO vind je in ons assortiment. Naast deze series hebben wij ook LEGO Exclusive en Hard to Find sets in ons assortiment. De verschillende series zijn eenvoudig te vinden door een heel makkelijk zoeksysteem in onze webshop. De verschillende series zijn gecategoriseerd op naam en met één druk op de desbetreffende serie kom je alle beschikbare sets van de lijn tegen.