Persoonlijk contact? 0183 - 351 152 van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 17.00

   Mijn winkelwagen | 0 artikelen € 0,00

Mijn account | Mijn verlanglijst

Veilig LEGO kopen bij ASK-Bricks24

Verzending  Voor 15:30 besteld: Volgende dag in huis*   Gratis verzenden  Bezorgd vanaf € 6,95! Gratis verzenden vanaf € 100,-*   

Verwante producten
Vink aan om direct mee te bestellen of selecteer alles

LEGO® NINJAGO™: De verborgen wereld van de Ninja

Bekijk meer

  • LEGO® NINJAGO™: De verborgen wereld van de Ninja
LEGO XTRA

LEGO® NINJAGO™: De verborgen wereld van de Ninja

€ 16,95

Product: Op de plank

Stap in de wereld van LEGO® NINJAGO™ en ontdek de geheimen van de Ninja.


Volg de lessen van de wijze Sensei Wu, ontrafel de oude geschiedenis van Ninjago en houd stand tegenover de kwade krachten. Ontgrendel de mysteries van de enorme krachten van de Ninja en maak kennis met hun voertuigen en wapens. Maar let op... alleen de moedigste krijgers kunnen dit.

De helft van dit boek is een holle doos waarin een plastic houder is verwerkt voor een LEGO minifiguur dat je uit de voorzijde van het omslag kunt nemen. Het is Sensei Wu, de Ninja-meester, gespecialiseerd in Spinjutsu. Hij leert zijn Ninja-leerlingen met enorme energie stand te houden tegen Heer Garmadon, koning van de onderwereld, die met zijn skelettenleger Ninjagro en haar bewoners wil vernietigen. Een Ninja is historisch gezien een Japanse krijger. Het boek toont op iedere dubbelpagina een galerij van figuren, met verbazingwekkende wapens en voertuigen. Het is één en al actie wat we zien. Rondom de foto’s van dit LEGO speelgoed staat de informatie over hun eigenschappen en vaardigheden, vaak in gigantische letters. Je leert ook hoe je zelf zo’n legendarische Ninja kunt worden, door het trainen van toewijding, geduld, focus en teamgeest. Achterin een woordenlijst, index en een diagram om je favoriete Ninja te kiezen.
~ Geschikt als kijkboek voor vooral jongens in de leeftijd vanaf ca. 6 jaar
~ Zelf lezen vanaf ca. 8 jaar t/m 11 jaar.
~ Inclusief exclusief minifiguur van Sensei Wu.
♦ Oorspronkelijke titel: LEGO® Ninjago: The Secret World of the Ninja.
♦ Uitgebracht: Eerste druk 2015.
♦ Auteur: Beth Landis Hester.