Retourzendingen

Algemeen:
Hier vindt je informatie over het retourneren van onbeschadigde artikelen. Als je een artikel beschadigd hebt ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan verwijzen wij je naar de Algemene Voorwaarden en de Informatiepagina GARANTIE.
Je kunt de meeste artikelen die je bij ons gekocht hebt, tegen bepaalde voorwaarden op eigen kosten retourneren binnen 14 kalenderdagen. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat ASK‑Bricks24.NL niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

Volg hieronder de instructies "Retourzendingen":
Voor alle door ons geleverde artikelen geldt dat uitsluitend de verzendverpakking mag worden geopend, echter de product verpakking is vanuit de fabriek verzegeld en dient gesloten te blijven wanneer je meent het artikel binnen de 14 dagen zicht- en bedenktermijn te willen retourneren. De retour gezonden artikelen worden bij ontvangst door ASK-Bricks24.nl beoordeeld op de retour- & garantie bepalingen. Op, door ons geleverde, retour ontvangen beschadigde, geopende dan wel gebruikte artikelen, kun je geen aanspraak maken op de 14 dagen retour garantie met restitutie van het aankoop bedrag.
Wij adviseren je bij twijfel eerst contact op te nemen met ASK-Bricks24.nl door zo snel mogelijk, doch binnen 14 dagen een e-mail te sturen met jouw vragen. Wij zullen je doorgaans binnen 1 werkdag terug berichten, doch uiterlijk binnen 1 week.

Terugstorttermijn van het aankoopbedrag:
De terugstorttermijn gaat in op het moment dat je retourzending door ons is verwerkt. Als je de bestelling hebt betaald met iDEAL dan kun je het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van je retour of annulering op jouw rekening verwachten. Het aankoop bedrag van onbeschadigd ontvangen artikelen wordt altijd op dezelfde rekeningnummer teruggestort van waaruit de bestelling is voldaan.

Retourzendingen:
Volg zorgvuldig de volgende stappen wanneer je besluit artikelen te retourneren.
1. Verpak de artikelen zorgvuldig in een deugdelijke verzenddoos met genoeg vulmiddel, zodat de artikelen niet los kunnen bewegen.
2. Vermeld het retour adres duidelijk op de verpakking en houdt rekening met vocht tijdens de zending.
3. Voeg altijd een kopie van de factuur toe in de verzending bij je artikelen i.v.m. administratieve en logistieke verwerking bij ASK‑Bricks24.nl.
4. Wij adviseren je altijd bij jouw postagentschap om een aangetekende pakketdienst te vragen.
5. Retour adres:             ASK‑Bricks24.nl, Bazeldijk 2 B, 4231 ZD Meerkerk

Oneigenlijk gebruik:
Als het defect val- stoot of waterschade betreft, het artikel oneigenlijk gebruikt is of het defect binnen het verwachtingspatroon bij normaal gebruik van het artikel lag, kun je geen aanspraak maken op vergoeding, reparatie of vervanging. De artikelen die retour zijn aangeboden aan ASK‑BRICKS24.NL kun je naar wens wederom ontvangen, echter de transportkosten voor terug / retour zending zijn voor jouw eigen rekening. het artikel wordt je in beide gevallen onder rembours aangeboden. Je betaalt dus aan de postbode.