Persoonlijk contact? 0183 - 351 152 van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 17.00

   Mijn winkelwagen | 0 artikelen € 0,00

Mijn account | Mijn verlanglijst

Veilig LEGO kopen bij ASK-Bricks24

Verzending  Voor 15:30 besteld: Volgende dag in huis*   Gratis verzenden  Bezorgd vanaf € 6,95! Gratis verzenden vanaf € 100,-*   

Garantie

Algemeen:
Op alle artikelen die je bij ons koopt heb je garantie. In het geval je een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert, voorzien wij je graag zo snel mogelijk van een passende oplossing.

Product defect of missende onderdelen bij ontvangst:

Fabrieksgarantie van LEGO® en DUPLO®.
Op onze artikelen (LEGO / DUPLO) adviseren wij je om ASK‑Bricks24.nl per e-mail te verwittigen van het mankement en direct contact op te nemen met de klantenservice van LEGO Nederland tel: 00800-5346 5555. De klantenservice van LEGO Nederland is er voor om je als klant te helpen en zo de goede naam van het product te ondersteunen. In verreweg de meeste gevallen wordt je defect snel en kosteloos verholpen.

ASK‑Bricks24.nl kan voor je het mankement van LEGO en of DUPLO natuurlijk ook behartigen, echter hou dan alstublieft rekening met een langere periode voor verwerking van de klacht. Als je ervoor kiest dat wij voor je het mankement verhelpen dan moet je het gehele product aan ons retourneren, alvorens wij uw probleem kunnen verwerken. Volg de correcte methode van retourneren volgens de Informatiepagina RETOURZENDINGEN en voeg bij de zending een korte omschrijving van het mankement.

Onder voorbehoud van typefouten en alle rechten.