Persoonlijk contact? 0183 - 351 152 van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 17.00

   Mijn winkelwagen | 0 artikelen € 0,00

Mijn account | Mijn verlanglijst

Veilig LEGO kopen bij ASK-Bricks24

Verzending  Voor 15:30 besteld: Volgende dag in huis*   Gratis verzenden  Bezorgd vanaf € 6,95! Gratis verzenden vanaf € 100,-*   

Informatie

Algemeen:
Onder het tabblad INFORMATIE vindt u alle informatie die voor u van belang is voor het winkelen in de webshop van ASK-Bricks24.nl. Om deze informatie zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te houden zijn er verschillende pagina’s aangemaakt waarin u de informatie per onderdeel kunt lezen. Deze pagina’s zijn:

LEVERING & AFHALEN:
Op deze pagina vindt u de informatie over onze levering van bestellingen met PostNL en de mogelijkheid om uw bestelling op ons adres te Meerkerk af te komen halen. Met de mogelijk om uw bestelling af te komen halen in Meerkerk, kunt u zelfs op dezelfde dag van uw bestelling al het LEGO® bouwplezier laten beginnen en spaart u zich de verzendkosten uit. Onze afhaaltijden zijn lekker ruim met zelfs de mogelijkheid om op woensdagavond en op zaterdagmorgen langs te komen. Mocht u ondanks deze ruime afhaaltijden niet in de gelegenheid zijn om uw bestelling op te halen kunnen we hier meestal wel een oplossing voor vinden als u ons even een belletje geeft.

VERZENDING & BEZORGING:
Op deze pagina vindt u de informatie over het traject dat uw bestelling aflegt als u heeft gekozen om uw bestelling te laten bezorgen. Ook het ‘Track & Trace – volg je pakket’ service van PostNL wordt op deze pagina uitgelegd. Verder vindt u op deze pagina een handig schema met de bezorgdagen van PostNL vanaf het moment dat u de bestelling op ASK-Bricks24.nl hebt geplaatst.

RETOURZENDINGEN:
Op deze pagina vindt u de informatie over het retourneren van bestellingen. Bestellingen mogen binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos, m.u.v. de retour-verzendkosten, aan ASK-Bricks24.nl geretourneerd worden zonder opgave van redenen.

GARANTIE:
Op deze pagina vindt u de informatie over onze garantie op uw bestelling(en).

RECYCLING & MILIEU:
Hergebruiken van verpakkingsmaterialen, verminderen van de afvalberg, recyclen van gebruikte materialen. De pagina Recycling & Milieu geeft u informatie hoe ASK-Bricks24.nl haar steentje wil bijdragen aan een beter milieu. 

LEGO HISTORIE:
Deze pagina geeft u een beknopt stukje geschiedenis van het speelgoed dat wereldwijd bekent is geworden onder de naam LEGO®. Over LEGO is heel veel te vertellen en we zullen in onze nieuwsbrieven, op de blog en door middel van de bekende social media kanalen, iedereen op de hoogte houden van nieuwe  ontwikkelingen, nieuws en wetenswaardigheden over het speelgoed van de 20e en 21e eeuw.

ASK-Bricks
24.nl:
Aan de rechterzijde van het tabblad INFORMATIE vindt u de bovengenoemde knoppen nog een keer onder een rijtje staan. Ook vindt u hier de verdere informatie over LEGO in onze webshop en heeft u inzage in uw eigen account.

Sitemap:
In de voettekst van iedere pagina op onze webshop heeft u onder de kolom “Sitemap” een aantal links ter beschikking waarmee u direct naar de gewenste informatie kunt gaan.

Bevalt de webshop van ASK-Bricks24.nl u: Zeg het voort | Heeft u opmerkingen of aanbevelingen: Zeg het ons.

Onder voorbehoud van typefouten en alle rechten.