DUPLO Wildlife
DUPLO Wildlife | Big reis Rond-de-Wereld Fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Ontdek een wereld vol wilde dieren met LEGO® DUPLO® Wildlife!

Een nieuwe serie van LEGO® DUPLO® met als thema Wildlife, dat perfect past bij de DUPLO LEGO Ville bouwsets. Laat uw kinderen spelenderwijs kennis maken met de wilde dieren op onze aarde en hun leefgebieden in een reis Rond-de-Wereld, als ze spelen met dit kleurrijke en leerzame speelgoed. Ze kunnen spelen met verschillende wilde dieren en hun jongen, leren waar deze dieren wonen en leven en natuurlijk zelf in de vrije natuur spelen. Ga op een leerzame reis Rond-de-Wereld!

Van hoog naar laag sorteren
 1. DUPLO Wildlife 10805 Rond de Wereld
  - 10 %
  DUPLO Wildlife 10805 ~Rond de Wereld
  € 99,95 € 89,95
  Sale
  2+
Van hoog naar laag sorteren

reporter

Een dagje spelen en wilde dieren leren kennen met LEGO® DUPLO® Wildlife!

Maak een wereldreis naar het dierenrijk met de nieuwe serie LEGO® DUPLO® Wildlife. Deze serie met als thema Wildlife, neemt je mee in een reis Rond-de-Wereld en laat je kennis maken met heel veel wilde dieren en hun leefgebieden. Ook deze serie past perfect in de bekende DUPLO LEGO Ville serie met subthema’s als Boerderij, Dierentuin, Bos en Stad. Met veel leuke jonge dieren en avonturen op onze aardbol zal ieder kind kunnen ontdekken wat onze aarde te bieden heeft en hoe mooi de natuur is!
Jong geleerd is oud gedaan. DUPLO is de beste start om te leren bouwen, te spelen en plezier te maken. De grote bouwstenen van DUPLO zijn veilig voor de kleine handjes van kinderen vanaf 1½ jaar.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer