DUPLO Super Heroes
DUPLO Super Heroes | Big Superhelden Fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Spannende avonturen met LEGO® DUPLO® Super Heroes!

De bekende Superhelden en schurken uit de stripboeken van DC Comics® zijn nu voor het eerst verkrijgbaar voor de jongste bouwers met de nieuwe LEGO® DUPLO® Super Heroes thema sets. Speel samen met Batman™, Superman™, The Joker of andere helden en boeven en beleef de spannendste avonturen!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

De Superhelden van DUPLO® Super Heroes komen bij jou thuis spelen!

Naast de LEGO® DC Universe™ Super Heroes en de LEGO® Marvel Super Heroes series voor kinderen vanaf 5 jaar, zijn deze Superhelden en Superboeven nu ook verkrijgbaar voor de kleinste bouwers met de nieuwe serie LEGO® DUPLO® Super Heroes. De vrolijke en kindvriendelijke bouwsets bieden speelplezier voor ieder boefje of held in de dop!
Jong geleerd is oud gedaan. DUPLO is de beste start om te leren bouwen, te spelen en plezier te maken. De grote bouwstenen van DUPLO zijn veilig voor de kleine handjes van kinderen vanaf 1½ jaar.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer