Persoonlijk contact? 0183 - 351 152 van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 17.00

   Mijn winkelwagen | 0 artikelen € 0,00

Mijn account | Mijn verlanglijst

Veilig LEGO kopen bij ASK-Bricks24

Prijs
Leeftijdsgroep
Thema
Doelgroep

Verzending  Voor 15:30 besteld: Volgende dag in huis*   Gratis verzenden  Bezorgd vanaf € 6,95! Gratis verzenden vanaf € 100,-*   

  • Beslist.nl Klasse Shop

    Bedankt voor al uw lovende beoordelingen!

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Box

    Love is in the Air

  • LEGO Exclusives 40236 Valentijn Set

    € 19,95

DUPLO Planes

Dolkomische avonturen in de lucht met DUPLO Planes™!

In oktober 2013 komt de opvolger van CARS™ in de bioscoop. Disney Toon Studios brengt dan de eerste van animatiefilm trilogie PLANES™ uit. Van hoog boven de wereld van CARS," vliegt PLANES de animatiefilm vol met actie en komische avonturen met in de hoofdrol Dusty, een moedige sproeivliegtuig die droomt om mee te doen in de meest opwindende “Rond-de-Wereld Lucht race” in de geschiedenis. Er zijn echter een paar –niet zo-kleine problemen - Dusty is niet precies gebouwd voor het racen en hij heeft  toevallig ook hoogtevrees. Ondanks zijn angst en met aanmoediging van zijn mentor, een zeevliegenier genaamd Schipper, komt Dusty ternauwernood in aanmerking voor de grote wedstrijd. Dusty’s sportiviteit en snelheid beginnen de huidige kampioen, Ripslinger, zenuwachtig te maken. Ripslinger zal alles in het werk stellen om Dusty te laten falen.
Als er zich tijdens het hoogtepunt van de laatste race een ramp dreigt te ontvouwen, wordt Dusty’s moed tot het uiterste gedreven. Met de steun van oude en nieuwe vrienden, bereikt Dusty een hoogte die hij nooit voor mogelijk had gehouden.

LEGO® Minecraft™