DUPLO Miles From Tomorrowland
DUPLO Miles from Tomorrowland | Big Ruimte-avonturen Fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Ga mee op een ruimte-ontdekkingsreis met Miles from Tomorrowland!

De 7 jarige Miles woont met zijn familie in de ruimte, op zoek naar nieuwe werelden en avonturen. Het universum van Miles en zijn familie kun jij ook op televisie ontdekken, waar de tv-serie te zien is op Disney Junior. Met zus Loretta en zijn ouders Phoebe en Leo beleeft de familie Callisto de leukste ruimte-avonturen. Met de nieuwe LEGO® DUPLO® Miles from Tomorrowland thema sets kunnen de jongste bouwers zelf ruimte-ontdekker worden!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

Ga mee op een ruimte-ontdekkingsreis met Miles From Tomorrowland!

De DUPLO Miles From Tomorrowland sets brengen de tekenfilmavonturen van de familie Callisto met de 7 jarige Miles, grote zus Loretta en hun ouders Phoebe en Leo bij je thuis. De tv-serie is gebaseerd op het “Tomorrowland” thema gedeelte in de Disney pretparken. De familie beleeft allerlei avonturen met het ontdekken van vreemde werelden en neemt kinderen en hun ouders mee op een reis dat de interesse in het universum, techniek en wetenschap voedt en tegelijkertijd eraan herinnert dat het allerbelangrijkste veel dichter bij huis ligt - de familieband.
Jong geleerd is oud gedaan. DUPLO is de beste start om te leren bouwen, te spelen en plezier te maken. De grote bouwstenen van DUPLO zijn veilig voor de kleine handjes van kinderen vanaf 1½ jaar.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer