DUPLO Mickey Mouse™
DUPLO Mickey Mouse™ | Big Disney Fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Ga spelen met Mickey in LEGO® DUPLO® Mickey Mouse™!

De beroemdste muis ter wereld is Mickey Mouse. Dit tekenfilm figuurtje met zijn grote oren is de eerste en misschien wel bekendste creatie van Walt Disney. Mickey heeft al veel avonturen beleefd in films, op televisie, in boeken, tijdschriften en ga zo maar door. Mickey en zijn vele Disney vrienden zijn vaak op televisie te zien op Disney Junior. Met de nieuwe LEGO® DUPLO® Mickey Mouse thema sets kunnen de jongste bouwers zelf hun eigen stripverhaal verzinnen!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

Volop avontuur en plezier met Mickey Mouse!

De DUPLO Mickey Mouse™ sets brengen de televisie-avonturen van Mickey Mouse en al zijn vrienden en vriendinnen bij je thuis voor urenlang bouw- en Disney speelplezier!
Jong geleerd is oud gedaan. DUPLO is de beste start om te leren bouwen, te spelen en plezier te maken. De grote bouwstenen van DUPLO zijn veilig voor de kleine handjes van kinderen vanaf 1½ jaar.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer