DUPLO Doc McStuffins
DUPLO Doc McStuffins | Big Speelgoeddokter Fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Ga mee met de speelgoeddokter in LEGO® DUPLO® Doc McStuffins!

In de kliniek helpt Doc McStuffins heel veel patiënten. De wereld van deze speelgoeddokter is op televisie te zien op Disney Junior. Met Rosie de Ambulance en haar vriendjes beleven ze de leukste avonturen. Met de nieuwe LEGO® DUPLO® Doc McStuffins thema sets kunnen de jongste bouwers zelf speelgoeddokter worden!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

Volgende patiënt voor Doc McStuffins!

De DUPLO Doc McStuffins sets brengen de tekenfilmavonturen van Doc Mc Stuffins, de speelgoeddokter, en haar vrienden bij je thuis voor urenlang bouw- en dokter speelplezier!
LEGO® DUPLO® Doc McStuffins. De vrolijke en kindvriendelijke bouwsets bieden speelplezier voor iedere dokter of patiënt!
Jong geleerd is oud gedaan. DUPLO is de beste start om te leren bouwen, te spelen en plezier te maken. De grote bouwstenen van DUPLO zijn veilig voor de kleine handjes van kinderen vanaf 1½ jaar.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer