DUPLO Bos
DUPLO Bos | Big Bos Fun – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Ontdek wat de natuur allemaal te bieden heeft met LEGO® DUPLO® Bos!

Een nieuwe serie van LEGO® DUPLO® met als thema Bos, dat perfect past bij de DUPLO LEGO Ville bouwsets. Laat uw kinderen de wonderen van de natuur spelenderwijs ontdekken als ze spelen met dit kleurrijke en leerzame speelgoed. Ze kunnen spelen met verschillende bosdieren, leren wat deze dieren eten en natuurlijk zelf in het bos spelen. Ga op ontdekkingstocht!

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

reporter

Een dagje spelen en ontdekken in de natuur met LEGO® DUPLO® Bos!

Haal de natuur in huis met de nieuwe serie LEGO® DUPLO® Bos. Deze serie met als thema BOS, past perfect in de bekende DUPLO LEGO Ville serie met subthema’s als Boerderij, Dierentuin en Stad. Met veel leuke bosdieren en avonturen in en om het Bos zal ieder kind kunnen ontdekken wat de natuur te bieden heeft en hoe mooi de natuur is!
Jong geleerd is oud gedaan. DUPLO is de beste start om te leren bouwen, te spelen en plezier te maken. De grote bouwstenen van DUPLO zijn veilig voor de kleine handjes van kinderen vanaf 1½ jaar.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO & DUPLO voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO & DUPLO webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer