Bricksworld
Bricksworld Own Creations | Unieke modellen – Mini prijzen bij ASK-Bricks24.nl

Met de Bricksworld Own Creations (BOC) ontdek je een hele nieuwe wereld van unieke ontwerpen die zijn samengesteld uit originele nieuwe LEGO® bouwstenen en elementen. Al de ontwerpen zijn ‘Made in Holland’. In 2014 startte Bricksworld met het eerste ontwerp, een spoorweg in enkelspoor uitvoering. Snel volgde een dubbelspoor en een kruising. Begin 2015 werden diverse bagagewagens en aanhangwagens ontwikkeld. Bricksworld brengt steeds meer modellen en ontwerpen uit en heeft tevens een lijn ontwikkeld met onmisbare LEGO® onderdelen in blisterverpakking.
ASK-Bricks24.nl is sinds december 2016 dealer van BOC geworden en deze unieke modellen en onderdelen zijn nu ook in ons assortiment opgenomen.

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

reporter

Bricksworld Own Creations (BOC): Unieke ontwerpen voor de échte LEGO® fan!

De Bricksworld Own Creations (BOC) zijn ontwikkeld door Bricksworld. Alle BOC's zijn samengesteld uit originele nieuwe LEGO onderdelen én zijn voorzien van een duidelijke bouwinstructie.

Handig en overzichtelijk opgedeeld in de verschillende series en thema’s biedt ASK-Bricks24.nl u het volledige aanbod van LEGO®, DUPLO® & Bricksworld voor een zeer aantrekkelijke prijs en supersnel geleverd, zonder dat u daar de deur voor uit moet!

Kijk, vergelijk en koop makkelijk en prijsbewust online bij de beste LEGO® webshop!
Alles uit voorraad geleverd = Op werkdagen voor 15.30 uur besteld = Morgen in huis*

photographer